Reunió anual de responsables Dana Paramita 2021

El cap de setmana del 6-7 de març va tenir lloc a la Casa Felip Neri la trobada anual de responsables de grups locals i de les àrees de l’Associació de la Dana Paramita.

La trobada va consistir, al matí, en una posada en comú de la realitat i les dificultats que viu cada grup. Per això vam fer un petit exercici per fer-nos conscients dels valors i les mancances que podem tenir com a sangha.

La tarda la vam dedicar a repassar els rituals que emprem als sesshins.

Com ens vam poder allotjar, això va permetre que al dia següent ens poséssim a la “pràctica”, ja que estava organitzat un zazenkai.

La jornada va concloure amb una tertúlia, un cop acabat el dinar.

“Núvol boig, el pseudònim que va adoptar Ikkyu -poeta, pintor, cal·lígraf i mestre errant del Zen de segle XV, és un joc amb la paraula japonesa Unsui, que denomina al monjo budista mundana, es mou sense rumb com núvol a vent. Els “Núvol boig” d’aquest llibre que, desapegat de la vida, són els innovadors, reformistes, rebels radicals del Zen; els cercadors i savis errants, moltes vegades disfressats de captaires, oradors nòmades, habitants de desert i, també, de bojos. Els singulars mètodes van influir profundament en la pràctica tradicional de la meditació i la vida quotidiana, espiritual i social de l’Budisme Zen i continuen influint en el present. “

Nubes locas: Rebeldes del zen. Perle Besserman

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s