Sesshin maig del grup de Lleida 2021

Que va tenir lloc del 7 a l’11 de maig (4 dies festius) al col.legi Claver a Raimat i que va ser dirigit per la mestra zen Berta Meneses, Jiku’an, Ermita del Buit i de la Compassió. 

“A la meditació tot el nostre ésser arriba a ser conscient d’aquest espai d’obertura i tranquil·litat. Quedem oberts a escoltar la quietud que impregna tot el nostre ésser i tot l’univers. En aquesta quietud trobem la nostra llar, trobem un espai de pau. És en aquest espai de pau que el nostre cor s’obre i abraça tot el món, ple de compassió. Aquí ens adonem de la nostra unitat amb tota la Realitat i podem abraçar les seves contradiccions i les seves paradoxes i podem viure amb pau i alegria enmig d’elles. “

Berta Meneses

El darrer dia vam fer la celebració de la llum a l’aire lliure, als jardins de la zona del cementiri, un lloc de pau i de serenor. Se’ns va regalar un preciós arc de Sant Martí. Va ser una trobada entranyable, de connexió a la natura, de felicitat per la bellesa que l’entorn ens va regalar i fins i tot vam tenir la visita d’un petit conill. Moments tendres que ens apropen a la natura i ens connecten a l’altre. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s